VUOSIKOKOUS

Aika: 30.3.2021 klo 17:00
Paikka: Etänä ja rajoitetusti Kirkonkulman salissa

Vuosikokous pidetään turvallisuusrajoitukset huomioiden siten, että kokoukseen osallistutaan pääosin etänä oman sähköpostin äärellä. Toisena vaihtoehtona, jos ei ole mahdollista käyttää konetta ja sähköpostia, voi tulla paikan päälle Kirkonkulman saliin turvavälejä noudattaen. Tämänhetkisen tiedon mukaan paikalla voi olla hallituksen lisäksi max 4 jäsentä.

Kokoukseen osallistuvien (etänä tai lähi)  tulee ilmoittautua etukäteen kokousmateriaalin saadakseen Eevalle: eeva.nilsson(at)elisanet.fi tai Hilkalle: puh.040 5613770 VIIMEISTÄÄN 9.3. (huom!)

Kokous sähköpostin äärellä tarkoittaa seuraavaa: osallistujat saavat kokousmateriaalin sähköpostiinsa etukäteen. Materiaaliin tutustutaan ennakkoon. Kokouksen aikana edetään asialistan mukaisesti ja käsiteltävänä asiana on pykälä 8:n mukaiset asiat.  Puheenjohtaja pyytää vastaamaan kysymyksiin sähköpostilla. Vastaus osoitetaan aina kaikille.