MARTTA-HENKI ON OLLUT KAIKEN AIKAA PÄÄLLÄ :)

26.5.2020

Yhteiskunta vapautuu toiminnoiltaan pienin askelin - myös Marttojen toiminta. Seuraa aktiivisesti toimintakalenteriamme, johon päivitetään tulevia tapahtumia Saat sen auki klikkaamalla aivan sivun yläpalkissa olevaa otsikkoa Tapahtumat tai klikkaamalla alempana sivulla Toimintakalenteri. Myös kuukauden kohdalla näkyy tummennettuna tapahtumapäivät ja kalenterin vieressä lukee tapahtumasta.Suomen hallituksen antamien rajoitusten mukaisesti.Järvenpään Martat ovat myös tänä haasteellisena aikana olleet aktiivisia mm. WhattsApp-ryhmässä, soitelleet, tehneet ihastuttavia käsitöitä, tuunanneet, leiponeet ja kokanneet uuttaa ja vanhaa, siivonneet ja järjestäneet, vinkanneet toisilleen mukavaa tekemistä. Ja mikä parasta: kannustaneet toisiaan ja pitäneet yllä hyvää Martta-henkeä. Kiitos kaikille jo oleville jäsenille ja tervetuloa mukaan toimintaan uudet.